måndag 21 juli 2008

Bröllopsgästerna anländer

Vi var inte närvarande första timmen av bröllopsfesten.
Men vi hade bokat en fotograf Älvsby bild Det är något som jag verkligen kan rekomendera att ha en fotograf utanför de inbjudna gör att ingen smet undan och sa neeej jag vill inte va med på bild
plus att det där spontana ögonblicken blev förevigade.

Vår fest var på en ö så fotografen förevigade gästerna när de kom över bron Nu har vi foton på våra anländande vänner i sommarskrud Posted by Picasa Middagsbilder spontana utan att "motiven visste att de fotades... då blir det som naturligast"
Johanna begrunnar det felstavade sånghäftet (hon & hennes man fick nytt efternamn") Sara J sjunger för kung & Fosterland. Örjan skrattade gott åt att någon hade misslyckats med nummmmreringen av sångerna i häftet... men det var poängen. I förgrunden hans söta fru Engelmark.

Lotta sjunger och var den som snabbast svarade på mailen Herroch fru"@hotmail.com. Då hon fick inbjudan... med orden "har ni äntligen listat ut vad det handlar om...." Giftemål antar vi... Catarina begrunnar häftet och tog autografer av flera deltagare - hon siktade in sig på vinst av Barbiljett... Krister välkändstämma i Riksradion begrunnar Sånghäftet...

Alla bilder Älvsby Bild

Dagens Recept Foccacia bröd
(vi brukrar trycka ned soltorkade tomater eller oliver eller fetaost)
50 g jäst
5 dl vatten
1 dl olivolja
2 tsk salt
1 tsk torkade örter
13 dl vetemjöl special
Smula jäst och tillsätt fingervarmt vatten. Tillsätt olja och kryddor. Blanda i vetemjölet. Kör 4-5 minuter i bakmaskin. Låt jäst 30 min. Knåda och banka ut 25x35 cm på bakplåtspapper i långpanna. Låt jäsa 30 min till. Pensla olivolja innan gräddning. Strö över basilika och flingsalt. Grädda 15-20 minter längst ned i ugnen. 225 grader.
Skär upp brödet i stora fyrkanter och servera.

Inga kommentarer: