onsdag 7 maj 2008

så skönt när saker kan bockas av från listan

*Inspirations bild från Snippet & Ink*

Nu äntligen börjar allt ta form: i förrår besökte vi festplatsen, där tält ska byggas, mat serveras, bar annordnas och det känns bra, trots att vissa saker ororar: vårfloden hotar faktiskt + fastighetsägaren måste fixa efter en del skadegörelse på logen men vi såg ut vart fest tältet ska stå vi har en härlig hjälpande hand vår "kock och nästan kordinator" pöss på dej polarn. Han är hel härlig.

Igår kom ringen och den var helfin nu fixas gravyr vi valde A Dato - Från denna dag datumet och våra namn. Ny förlovningring till mej och sambon har har under de två senaste veckorna slarvat bort sin !!!! hans vigselring är åxå beställd - så skönt

Såg ni Plus på Tv igår? om bröllop! många konkreta tips efter det så kollade vi vår budget och så prutade vi bort bröllopstårtan! på vigseldagen och fezten vi är inga tårtmänniskor men har en punch tårta som vi alltid bjuder på som vi nu valde att även bjuda på när vi gifter oss. Vips så sparade vi 1 x 1000:- på vigseldagen plus 2 x 1000:- på vännerna festen - det känns helt rätt för oss. Annorlunda brudbukett en sådan behöver jag på möhippan!!! efter som jag är den som bakar hemma och den blivande mannen är kocken i familjen han är den som tycker om att laga mat, nej det där med möhippan är inget jag tror blir av efter som vi reser bort och när vi kommer hem så är det bara två veckor kvar till "vännerna festen".

1 kommentar:

Pysselnenis sa...

Kul att det finns fler som gör egen bröllopstårta! Där finns många slantar att tjäna.